Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Поради щодо здорової сезонної кулінарії

СКИБОЧКИ КАРТОПЛІ З РОЗМАРИНОМ

Зображення СКИБОЧКИ КАРТОПЛІ З РОЗМАРИНОМ
Зображення СКИБОЧКИ КАРТОПЛІ З РОЗМАРИНОМ
Зображення тарілок

8 порцій

Зображення секундоміра

30 хвилин

Зображення спідометра

легко

Інгредієнти:

  • 4 великі або 8 менших картоплин
  • рослинна олія
  • свіже листя розмарину
  • 2 зубчики часнику, дуже дрібно нарізані (за бажанням)
  • сіль
     

 

 

 

 

Приготування:

  1.   Наріжте неочищену картоплю на скибочки товщиною близько 1 см.
  2. Покладіть скибочки картоплі у сковороду з холодною підсоленою водою і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні 3 хвилини, потім злийте воду. Охолодіть картоплю.
  3. Натріть кожен шматочок невеликою кількістю олії і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Покладіть у посуд і посипте дрібно нарізаним листям розмарину і дуже тонкими скибочками часнику (за бажанням). Полийте невеликою кількістю олії, приправте сіллю і подавайте як гарнір разом з м'ясом або як основну страву з салатом.