Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ФІЛЕ БІЛОЇ РИБИ З КУС-КУСОМ

Зображення ФІЛЕ БІЛОЇ РИБИ З КУС-КУСОМ
Зображення ФІЛЕ БІЛОЇ РИБИ З КУС-КУСОМ
Зображення тарілок

2 порції

Зображення секундоміра

30 хвилин

Зображення секундоміра

легко

Інгредієнти:

  • 2 філе білої риби (будь-якої)
  • 1 лимон
  • невеликий пучок базиліка
  • 200 г помідорів чері
  • 100 г кус-кусу
  • 2 ст. л (бальзамічного) оцту
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • ½ огірка
  • 2 ст. л. оливок без кісточок, чорних або зелених
  • Сіль, перець

Приготування:

  1. Покладіть кожне рибне філе на аркуш фольги. Приправте рибу, а потім полийте її половиною лимонного соку і половиною базиліка.
  2. Розріжте 4 помідори навпіл і розмістіть їх навколо риби.  Накрийте рибу іншим аркушем фольги, складіть краї, щоб зробити кишеню. Готуйте 15–18 хвилин.
  3. Поки риба готується, залийте кус-кусу 100 мл окропу, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин.
  4. Подрібніть решту помідорів і змішайте їх з кус-кусом, нарізаним кубиками огірком, базиліком, лимонним соком та оливками. Додайте оцет і олію. Приправте сіллю й перцем і подайте з рибою.