ФІЛЕ БІЛОЇ РИБИ З КУС-КУСОМ


Інгредієнти:
- 2 філе білої риби (будь-якої)
- 1 лимон
- невеликий пучок базиліка
- 200 г помідорів чері
- 100 г кус-кусу
- 2 ст. л (бальзамічного) оцту
- 2 ст. л. рослинної олії
- ½ огірка
- 2 ст. л. оливок без кісточок, чорних або зелених
- Сіль, перець
Приготування:
- Покладіть кожне рибне філе на аркуш фольги. Приправте рибу, а потім полийте її половиною лимонного соку і половиною базиліка.
- Розріжте 4 помідори навпіл і розмістіть їх навколо риби. Накрийте рибу іншим аркушем фольги, складіть краї, щоб зробити кишеню. Готуйте 15–18 хвилин.
- Поки риба готується, залийте кус-кусу 100 мл окропу, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин.
- Подрібніть решту помідорів і змішайте їх з кус-кусом, нарізаним кубиками огірком, базиліком, лимонним соком та оливками. Додайте оцет і олію. Приправте сіллю й перцем і подайте з рибою.