Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ЛЕГКІ БУРГЕРИ З ІНДИЧКИ

Зображення двох легких гамбургерів з індички
Зображення двох легких гамбургерів з індички
Зображення тарілок

4 порції

Зображення секундоміра

35 хвилин

Зображення спідометра

легко

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу з індички
  • 1 зубчик часнику
  • сік з 1 лимона
  • 3 ст. л. тертого пармезану
  • невеликий пучок петрушки або будь-яка інша улюблена свіжа зелень
  • 3 ст. л. грецького йогурту
  • 1 цибулина
  • 1 пучок салату ромен
  • 4 маленькі булочки
  • 2 помідори
  • Сіль, перець

Приготування:

  1. Змішайте йогурт із часником (за бажанням), лимонним соком і двома третинами пармезану та зеленню.
  2. Покладіть половину заправки в невелику миску і відставте у бік.
  3. Змішайте іншу половину заправки з фаршем і цибулею, потім приправте (сіль, перець).
  4. Зробіть 4 бургери та обсмажуйте їх протягом 15–20 хвилин, поки вони не будуть добре просмажені.
  5. Поки бургери готуються, змішайте салат-латук з йогуртовою заправкою і розріжте булочки.
  6. Помістіть бургери в булочки, додайте трохи салату і покладіть зверху кілька скибочок помідорів.
  7. Подавайте бургери з будь-яким салатом, посипаним пармезаном, що залишився.