Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

КУРЯЧІ ТОРТИЛЬЇ НА ГРИЛІ З КОРИЦЕЮ

Зображення тарілок

4 порції

Зображення секундоміра

30 хвилин

Зображення спідометра

легко

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки
  • 1 лимон
  • 1 ч. л. сушеного або свіжого орегано
  • 1 зубчик часнику
  • щіпка кориці
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 3 ст. л. грецького йогурту
  • 1 ст. л. майонезу
  • ¼ червоного перцю
  • 1 пучок салату-латуку
  • 4 тортильї
  • сіль

Приготування:

  1. Покладіть курячі смужки в миску. Натріть трохи лимонної цедри на м'ясо, потім додайте лимонний сік.
  2. Додайте сіль, орегано, часник, корицю та олію. Добре перемішайте, накрийте кришкою та охолоджуйте протягом години, не більше.
  3. Нагрійте мангал.
  4. Обсмажте смужки пару хвилин з кожного боку.
  5. Змішайте йогурт з майонезом.
  6. Прогрійте тортильї на грилі протягом хвилини, перекладіть їх на тарілки і намажте кожну ½ ст. л. суміші йогурту та майонезу.
  7. Покладіть курячі смужки на тортильї, намажте йогуртом, що залишився, і посипте дрібно нарізаним червоним перцем і салатом-латуком.
  8. Згорніть тортильї так, щоб було зручно їсти.