Тортильї з куркою на грилі з корицею
4 порцій
30 хвилин
легко
Інгредієнти
- 2 курячі грудки
- 1 лимон
- 1 ч. л. сушеного або свіжого орегано
- 1 зубчик часнику
- щіпка кориці
- 1 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. грецького йогурту
- 1 ст. л. майонезу
- ¼ червоного перцю
- 1 пучка салату-латуку
- 4 тортильї
- сіль
Спосіб приготування
- Покладіть курячі смужки в миску. Натріть трохи лимонної цедри на м'ясо, потім додайте лимонний сік.
- Додайте сіль, орегано, часник, корицю та олію. Добре перемішайте, накрийте кришкою та охолоджуйте протягом години, не більше.
- Нагрійте мангал.
- Обсмажте смужки пару хвилин з кожної сторони.
- Змішайте йогурт з майонезом.
- Прогрійте тортильї на грилі протягом хвилини, перекладіть їх на тарілки і намажте кожну ½ ст. л. суміші йогурту та майонезу.
- Покладіть курячі смужки на тортильї, намажте йогуртом, що залишився, і посипте дрібно нарізаним червоним перцем і салатом-латуком.
- Згорніть тортильї так, щоб було зручно їсти.