Скибочки картоплі з розмарином


8 порцій

30 хвилин

легко

Інгредієнти

  • 4 великі або 8 менших картоплин
  • рослинна олія
  • свіже листя розмарину 
  • 2 зубчики часнику, дуже дрібно нарізані (за бажанням)
  • сіль

Спосіб приготування

  1. Наріжте неочищену картоплю на скибочки товщиною близько 1 см. 
  2. Покладіть скибочки картоплі у сковороду з холодною підсоленою водою і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні 3 хвилини, потім злийте воду. Охолодіть картоплю.
  3. Натріть кожен шматочок невеликою кількістю олії і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Покладіть у посуд і посипте дрібно нарізаним листям розмарину і дуже тонкими скибочками часнику (за бажанням). Полийте невеликою кількістю олії, приправте сіллю і подавайте як гарнір разом з м'ясом або як основну страву з салатом.
?Їжа