Філе білої риби з кускусом
2 порцій
30 хвилин
легко
Інгредієнти
- 2 філе білої риби (будь-якої)
- 1 лимон
- невеликий пучок базиліку
- 200г помідорів чері
- 100г кус-кусу
- 2 ст. л (бальзамічного) оцту
- 2 ст. л. рослинної олії
- ½ огірка
- 2 ст. л. оливок без кісточок, чорних або зелених
- Сіль, перець
Спосіб приготування
- Покладіть кожне рибне філе на аркуш фольги. Приправте рибу, а потім полийте її половиною лимонного соку і покладіть базиліка.
- Розріжте 4 помідори навпіл і розмістіть їх навколо риби. Накрийте рибу іншим аркушем фольги, складіть краї, щоб зробити кишеню. Готуйте 15–18 хвилин.
- Поки риба готується, залийте кус-кус 100 мл окропу, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин.
- Подрібніть решту помідорів і змішайте їх з кус-кусом, нарізаним кубиками огірком, базиліком, лимонним соком та оливками. Додайте оцет і олію. Приправте сіллю й перцем і подайте з рибою.